Home Предприемачество Сайтовете за безплатни обяви – да се възползваме от безплатните места в...

Сайтовете за безплатни обяви – да се възползваме от безплатните места в интернет за реклама на бизнеса ни

561
1

Сайтовете за безплатни обяви съществуват още от зората на интернета по света и у нас и това е съвсем нормално, тъй като преди това обяви в подобен стил се публикуваха във вестниците. Ползите понякога може да не са големи, но вреди няма със сигурност. За някои бизнес ниши регистрацията в сайтове за обяви си е направо задължителен елемент от онлайн присъствието. От друга страна никога не знаем потребителя как ще попадне на предлаганите от нас услуги или продукти.

Добре изграден и оптимизиран собствен сайт е задължителен и бива най-добрият вариант за стабилно онлайн присъствие, но сайтовете за безплатни обяви винаги помагат да се намира по-лесно и на повече места бизнесът ни. Споменаването на бранда и поставянето на линк към сайта ни са от полза и не бива да бъдат подценявани в никакъв случай. Безплатните, както и платените реклами в регионални и местни сайтове за обяви и страници с онлайн каталози на фирми в региона са много важни за малкия и среден бизнес, особено с регионално ориентирана дейност. Предполага се, че в този тип сайтове потребителите са значително по-таргетирани и е много по-вероятно да ги интересува продукт или услуга от фирма, локализирана за определен град или регион.
Разбира се, трябва да имаме предвид, че не трябва да разчитаме само на онлайн каталозите. SEO оптимизацията на един сайт е от изключително значение за това бизнесът ни да се намира от потенциалните ни клиенти, както и да се води цялостна маркетинг кампания.

Previous article10 стъпки за стартиране на бизнес, докато още ходите на работа
Next articleКак да се избавите от дълговете

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here